În cele două zile petrecute pe insulă am avut ocazia să ”vizităm” și câteva plaje frumoase. Spun vizităm, pentru că la final de martie nu e tocmai vremea perfectă pentru stat la plajă și intrat în apă. Dar tocmai de aceea cred că mi-a plăcut mai mult, turiștii fiind în număr mic m-am putut bucura în voie de peisaje.

Pentru început, vă invit să dați play acestui video, în care am încercat să surprind puțin din drumurile spectaculoase pe care am mers, pentru a vă putea face o idee despre ce vă așteaptă dacă vă decideți să închiriați o mașină și să explorați insula. Merită din plin!

El Arenal

Pare un orășel turistic, plin de resorturi, restaurante și o faleză frumoasă, stăjuită de palmieri și plină de cicliști. Aici, la una din terase, am servit prânzul și au fost două ore liniștite în care m-am bucurat în voie de primele raze de soare cald din acest an.

 

el-arenal-mallorca

ira-in-mallorca

El Arenal Mallorca

Cala Pi

Aici am găsit plaja aceea cu apă turcoaz, pe care o caut oriunde merg. Am privit-o doar de sus, dar m-am bucurat enorm. Mă fascinează țărmurile stâncoase, în care apa se lovește cu forță de pereții duri, aș sta ore-n șir să privesc un asemenea peisaj și nu m-aș plictisi deloc.

 

cala-pi-mallorca

mallorca-apa-azurie

mallorca-cala-pi

 

 

Playa de Formentor

În drum spre Cap de Formentor, cel mai spectaculos loc din Mallorca, ne-am oprit câteva minute la Playa de Formentor. Înconjurată de o mică pădure, pare locul perfect în care să ne bucurăm de plajă și de natură.

Playa de Formentor Mallorca

Playa de Formentor Mallorca

Port de Polença

Plaja aici se află exact lângă port, așa că putem admira în voie ambarcațiunile, dar și munții care o înconjoară. Un peisaj tare frumos!

port-de-polenca-beach

port-de-polenca-mallorca

 

 

Sper că v-a plăcut să călătoriți alături de mine în Mallorca și că v-am convins că această insulă are atât de multe de oferit!

Facebook Comments

3 Comments

  1. Pingback: Vacanța pe insulă (în Mediterană) - Călătorește cu Ira

    • Ira Reply

      Da, cred ca vara, cand e soare puernic se vede si mai frumos!

Write A Comment