În perioada 25-31 mai 2016, cei de la Qatar Airways au o promotie tare interesantă pentru mai multe destinații cu plecare din București: 50% reducere la al doilea bilet cumpărat, pentru același zbor. De același tip de ofertă am profitat și eu când am cumpărat biletul pentru Bali și astfel am plătit doar 600 euro dus-întors.

Practic, pentru a beneficia de ofertă, trebuie să vă grupați câte doi :). Iată câteva exemple de preț:

oferta qatar

 

Dacă vreți să vizitați mai multe destinații din Asia, eu vă recomand să alegeți cel mai ieftin bilet ( Singapore, de exemplu – 450 euro/persoană) și de acolo să plecați spre Thailanda, Malaezia sau Bali (Indonezia) cu avioane AirAsia (unde biletele pot fi achiziționate și cu 15-20 euro). Pentru niciuna din țările menționate nu este nevoie să obțineți viză anterior, se primește la sosirea în aeroport (Visa on Arrival).

Asia este o destinație ieftină, cel mai mult costă biletul de avion până acolo. După ce l-ați luat, nu trebuie să vă mai faceți prea multe griji. Puteți citi aici mai multe detalii despre călătoria mea în Indonezia și Malaezia.

*Promoția Qatar Airways este valabilă pentru zborurile din perioada 2 iunie – 30 septembrie 2016.

** Despre cum mi s-a părut zborul cu Qatar Airways, votată cea mai bună companie aeriană din lume, am scris aici. Dar pe scurt vă spun vă din partea mea are nota 10!

Facebook Comments

3 Comments

 1. Ira, oferta e doar pentru perechi? parca asa am citit. Nu stii cum e daca calatireste si plus un bebe?

  Abia acum am ajuns sa iti citesc acest blog. Pupici, Liuba x

  • Ira Reply

   Da, este doar pt perechi. Pt bebe nu stiu cum se procedeaza, dar din cate am vazut el se tine in brate, deci e posibil sa nu fie nevoie de un bilet in plus. Poate gasesti ceva info la ei pe site 😀

   • Cu alte companii se plateste 29 euro pt bebelusii pana la un an, chiar daca se tin in brate, dar sa ii tii in brate 9 ore cred ca e prea de tot :))) O sa citesc mai atent la ei pe site.

Write A Comment