Franța este cu siguranță una dintre țările pe care îmi doresc să le explorez… de la nord la sud și de la est la vest. Alături de marile orașe, de Coasta de Azur și de frumoasa Alsacie, zona Provence este fruntașă în lista mea de dorințe franțuzești.

Nu știu câți dintre voi cunoașteți faptul că eu sunt o mare iubitoare și consumatoare de produse cosmetice, de orice fel, patru ani de beauty blogging stau mărturie. Așadar, cu atât mai mult vreau să ajung în Provence, printre lanurile de lavandă proaspătă și frumos parfumată care au fost inspirație pentru atâția producători renumiți din industria îngrijirii și a frumuseții. Cred că e o senzație unică să simți mireasma aceea de lavandă cum îți pătrunde în suflet, privind în zare către violetul pudrat al plantelor.

Mă trezesc puțin din visare și vă spun cine m-a adus în această stare. Este vorba de o noua gamă lansată de curând, cu lavandă din Provence. ”Vinovați” se fac cei de la Le Petit Olivier, recent intrați pe piața din România, dar care par să aibă mult succes prin Franța și Belgia datorită prețurilor mici și a calității care se menține la standarde înalte. Le Petit Olivier sunt cosmetice produse în Franța ce folosesc extrase din plante, îmbogățite cu ulei de măsline sau de argan și care nu sunt testate pe animale.

Le Petit Olivier

Eu am avut ocazia să încerc mai multe și pentru că mi-au plăcut, aș vrea să vă ofer și vouă un cadou. Să zicem că ar fi primul pas pentru o călătorie printre lanurile de lavandă, dar și un suvenir care să vă facă să nu uitați așa ușor vara ce se încheie zilele acestea. Așadar, am creat un set format dintr-o cremă de duș cu lămâie&verbină, un săpun lichid cu lavandă și un săpun solid tot cu lavandă, care să vă pafumeze plăcut diferite momente ale zilei.

Le Petit Olivier

Pentru a vă înscrie trebuie să lăsați un comentariu în care să-mi povestiți care a fost cea mai frumoasă călătorie a voastră (și de ce) și să dați like paginii Călătorește cu Ira. Concursul se încheie pe 18 septembrie, iar câștigătorul va fi ales folosind random.org.

 

Facebook Comments

15 Comments

 1. Ciofu Monika Reply

  Cea mai frumoasă călătorie a fost cu vaporul spre Sulina!Dunărea este minunata,iar plaja de la Sulina este de vis!

 2. Ne-am dorit de mult ani sa ajungem la Sarmisegetusa, pentru ca suntem pasionati de istorie, iar anul acesta am reusit ! A fost minunat !

 3. Murgu Luana Reply

  Cea mai frumoasa calatorie a mea a fost in 2010 la Paris, calatorie pe care mi-am dorit-o din clasa a V-a, de cand am inceput sa fac franceza.

 4. SIMONA SICA Reply

  Cea mai frumoasa calatorie a fost cand am fost la mare cu fetitele mele pentru prima data,adunau scoicile de pe plaja si nu mai vroiau sa iasa din apa.

 5. Cea mai frumoasa calatorie a mea, nici nu am avut prea multe, a fost in Ungaria, la Budapesta, pentru ca aveam doar 20 de ani, mai fusesem inainte doar la bulgari, o zi, si descopeream o tara “occidentalizata”, civilizata, frumoasa, cu o primire impecabila din partea gazdelor, dar asta a fost acu’ o mie de ani. 🙂

 6. MaryLENA Radu Reply

  Cea mai frumoasa calatorie a mea a fost cand am vazut prima data Transfagarasul .Am ramas impresionata de drumul serpuit si de frumusetea peisajului.

 7. Cea mai frumoasă călătorie a mea a fost în Spania, la Barcelona, pentru ca a fost prima data când am vizitat un oraș din afara României și am rămas pur și simplu uimita de frumusețile oferite de acest oraș splendid: m-a cucerit definitiv, are o magie aparte, iar atmosfera de acolo nu am întâlnit-o în nici un alt loc!

 8. Buna, te rog sa ma scuzi, a fost anuntat castigatorul ? Multumesc
  ( am lipsit cateva zile si nu am avut calculator )

Write A Comment