M-am gândit să creez o rubrică în care să vă împărtășesc tot felul de lucruri din online care mi-au atras atentia (articole, clipuri, melodii). Am numit-o Monday Travel Inspiration, pentru că sper să reușesc să vă ofer puțină inspirație în ceea ce privește locurile pe care merită să le vizitați, dar și puțină motivație pentru viitoarele călătorii. Și, de ce nu, un alt unghi de a privi lucrurile.

  • Încep cu unul din cele mai bune articole pe care le-am citit vreodată. Deși a fost postat în 2012, a ajuns la mine mult prea târziu, aș zice, deoarece autorul s-a stins din viață zilele trecute. Sunt convinsă, însă, după ce am citit aceste cuvinte, că el a întețes adevăratul sens al vieții.

”antonimul fericirii nu este nefericirea, așa cum cel al vieții nu este moartea sau cel al dragostei ura. Antonimul fericirii este plictiseala. Monotonia. Rutina. Lipsa de nou, lipsa de motivație”

monday-travel-inspiration

 

  • Cei de la Momondo au publicat zilele trecute pe pagina de Facebook un video cu o încărcătură emoțională foarte puternică. Au demonstrat că rasele umane sunt pe departe de a fi pure și a spune că ești 100% român pare o glumă după ce îl vizionezi. Până pe 16 august ne putem înscrie aici pentru a primi un astfel de kit, dar și o călătorie către toate țările de care..aparținem.

 

  • The Blonde Abroad. Unul din cele mai bune bloguri de travel, din punctul meu de vedere, care e susținut de un super-cont pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BGPK4IuI5B8/?taken-by=theblondeabroad

 

 

 

  • Destinația care m-a inspirat săptămâna asta este satul pitoresc Kazaviti, din Thassos, cu ale sale stăduțe pietruite în care e o plăcere să te pierzi și să te bucuri de copacii veșnic înfloriți!

Kazaviti

Facebook Comments

2 Comments

  1. Foarte bună ideea articolului! Primul citat m-a făcut să zâmbesc larg, i-am dat și unui prieten să citească, că tot discutăm pe subiectul ăsta mai devreme puțin.

    • Ira Reply

      Multumeesc!! Da, este extraordinar articolul din care am extras citatul!

Write A Comment